Sortiment

Co u nás můžete nakoupit?

V obchodě Czechmoldavite lze nalézt širokou škálu minerálů z celého světa od Brazílie, přes Madagaskar, Čínu až po Austrálii. V naší nabídce máme drahé kameny, šperky z přírodních kamenů jako jsou především přívěsky, náušnice, náramky, ale i náhrdelníky. V nabídce obchodu naleznete různé výrobky z přírodních kamenů jako jsou srdíčka, hmatky, donuty, masážní mýdla, kyvadla a mnoho dalších zajímavé výrobky.
Máme aktuálně v nabídce rozsáhlou nabídku zaměřenou především na české vltavíny, které u nás můžete exkluzivně zakoupit včetně certifikátu pravosti jak v podobě sbírkových přírodních vltavínů, tak i ve formě šperků ať už ve stříbře Ag 925/1000 tak i ve zlatě Au 585/1000. V nabídce máme i jiné typy šperky například z jantaru, sladkovodní perly a mnoho dalších drahých kamenů. V nabídce máme například selenit z Maroka, ametysty z Brazílie, srdíčka z různých kamenů z Madagaskaru a další překrásné minerály.
V obchodě Czechmoldavite lze nalézt i unikátní dřevořezby z Indonésie, například draky, buddhy, dekorativní řezby atd. Máme širokou nabídku i fosílií, sbírkových i dekoračních kamenů.